Imagini cu Skoda Kodiaq Coupe

Skoda Kodiaq Coupe va ajunge pe piața chineză în curând, dacă este să dăm crezare unor documente Powerpoint apărute pe internet. Alături de versiunea coupé a celui mai nou SUV al cehilor, alte două noi SUV-uri apar pe roadmap-ul Skoda. Unul dintre acesta este viitorul Yeti, în timp ce al doilea ar putea fi un crossover de clasă mică.

Kodiaq Coupe este o versiune de caroserie de care s-a vorbit intens în ultima vreme, iar aceste slide-uri confirmă zvonurile anterioare. Tratamentul aplicat popularului SUV ceh i-ar aduce o imagine mai elegantă, cu prețul sacrificării spațiului la cap pentru pasagerii din spate, dar și al volumului portbagajului care, cel mai probabil, va fi mai mic.

Celelalte două SUV-uri care apar în prezentare sunt denumite „Model K și „Model Q, acesta din urmă fiind cel mai probabil a doua generație a lui Yeti, care va crește în dimensiuni pentru a face loc în gamă unui SUV mai mic – lui Model K.

Toate trei modelele vor ajunge pe piața chineză până în 2019 și vor fi produse local de joint-venture-ul Shanghai-Volkswagen. Nu există informații, deocamdată, dacă acestea vor ajunge și în Europa, dar succesorul lui Yeti va putea fi admirat, cu siguranță, în această toamnă la Frankfurt.

via | motor1.com

Adaugă un comentariu