Imagini cu Skoda Kodiaq Coupe

vezi galeria foto

Skoda Kodiaq Coupe va ajunge pe piața chineză în curând, dacă este să dăm crezare unor documente Powerpoint apărute pe internet. Alături de versiunea coupé a celui mai nou SUV al cehilor, alte două noi SUV-uri apar pe roadmap-ul Skoda. Unul dintre acesta este viitorul Yeti, în timp ce al doilea ar putea fi un crossover de clasă mică.


Kodiaq Coupe este o versiune de caroserie de care s-a vorbit intens în ultima vreme, iar aceste slide-uri confirmă zvonurile anterioare. Tratamentul aplicat popularului SUV ceh i-ar aduce o imagine mai elegantă, cu prețul sacrificării spațiului la cap pentru pasagerii din spate, dar și al volumului portbagajului care, cel mai probabil, va fi mai mic.

Celelalte două SUV-uri care apar în prezentare sunt denumite „Model K și „Model Q, acesta din urmă fiind cel mai probabil a doua generație a lui Yeti, care va crește în dimensiuni pentru a face loc în gamă unui SUV mai mic – lui Model K.


Toate trei modelele vor ajunge pe piața chineză până în 2019 și vor fi produse local de joint-venture-ul Shanghai-Volkswagen. Nu există informații, deocamdată, dacă acestea vor ajunge și în Europa, dar succesorul lui Yeti va putea fi admirat, cu siguranță, în această toamnă la Frankfurt.

via | motor1.com

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE