Incendiu în Constanța! Cinci mașini de poliție au luat foc

vezi galeria foto

Cinci autospeciale de poliție au fost incendiate în această dimineață, în municipiul Constanța. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, flăcările s-ar fi extins pornind de la un microbuz parcat lângă acestea.


Incendiul s-a declanșat în parcarea Secției nr. 5 a Poliției Municipiului Constanța, în dimineața zilei de 3 iulie. Cinci autospeciale Dacia Logan au ars în proporție de până la 70%, flăcările pornind de la un microbuz parcat în apropierea lor. Vehiculul unui civil a fost, de asemenea, avariat.

Pompierii au avut nevoie de o oră și jumătate pentru a stinge complet focul. În acest sens au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, cu zece pompieri din cadrul Detașamentului Port.


 

Citește și:

Cum a vrut şoferiţă din Prahova să-i fraierească pe polițiștii care o amendau!

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Fă ASTA să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare! Durează 2 minute

 

Cauza probabilă a incendiului – flacăra, urmând a se stabili dacă a fost sau nu a fost o acţiune intenţionată‘, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență. „Pagube: un microbuz ars în proporţie de 100%, o autoutilitară – proporţie 70%, cinci autoturisme ale Poliţiei în proporţie de 70%, 60%, 40%, 10% şi 15%, precum şi un autoturism civil, în proporţie de 40%‘.


Cele cinci mașini de poliție erau scoase din uz, conform IPJ Constanța. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Autoritățile locale au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere.

 

Sursa: Libertatea.ro / Sursa foto: Facebook/ZIUA de Constanța

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE