Cum a vrut o şoferiţă din Prahova să scape de amendă

O șoferiță din Prahova a fost oprită de polițiștii rutieri pentru că a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o zonă cu ‘acces interzis’.

Citește și:

Amenzi URIAŞE! RAR avertizează: „Atenție la foliile montate pe geamurile mașinii!’

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Tânăra le-a dat oamenilor legii datele surorii sale, sperând să scape astfel de amendă, dar cealaltă femeie avea permisul suspendat.

Când a fost oprită de polițiști, tânăra de 30 de ani din Urlați, a spus că nu are actele la ea, dar că le ştie pe de rost, aşa că le-a dictat pentru a fi completate în procesul verbal.

Citește și:

ARATĂ ULUITOR! Iată noul Ford care va fi produs la Craiova!

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

La verificarea datelor, poliţiştii au constatat că persoana verificată are permisul suspendat şi dovada înlocuitoare expirată, aşa că planul fetei s-a transformat rapid în motiv de dosar penal.

‘Astfel, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor Biroului Rutier al Poliției Municipale, moment în care șoferița a declarat că datele de identificare furnizate inițial aparțineau surorii sale’, a transmis IPJ Prahova.

Tânăra șoferiță a fost amendată pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, fiind preluată de agenții Poliției Municipale pentru continuarea cercetărilor’, a mai precizat instituția.

taguri
Adaugă un comentariu