Trei trucuri să-ți răcești rapid mașina încinsă de soare

Cui îi place să se urce într-o mașină încinsă de soare? Nimănui. Tocmai de aceea, auto-bild.ro vă recomandă trei trucuri eficiente pentru a răci cu rapiditate mașina bătută ore în șir de soare.

1. E cald aerul din mașină?

Dacă mașina e încinsă, primul lucru de făcut este scoaterea aerului cald din maşină. Ce e de făcut? Deschide geamul din dreapta și fă vânt cu ușa din stânga, de aproximativ 10 ori, pentru ca aerul cald să iasă pe geam. Lumea va crede că ești nebun, dar mai bine nebun în ochii lor și cu aer proaspăt în habitaclu, nu-i așa?

Citește și 

PREȚUL CARBURANȚILOR CREȘTE MASIV de la 1 septembrie

Cât de ușor te păcălesc samsarii! Top 5 metode de care să te ferești!

Tupeu: posesorul unui Lamborghini parchează fără jenă pe locurile rezervate categoriilor speciale

Atenție șoferi! Aici e LISTA celor 74 de camere care vor deveni RADARE!

2. Frige volanul?

De obicei volanul se încinge și este greu pentru orice șofer să pună mâna pe el din pricina temperaturilor crescute. Tocmai de aceea, nu uita ca atunci când parchezi mașina, volanul să fie dat un pic spre dreapta sau spre stânga. Când te întorci în automobil și schimbi pozitia volanului, acesta va avea o temperatură cât de cât acceptabilă.

3. Frige schimbătorul?

Nu e prea plăcut nici să pui mâna pe un schimbător încins, mai ales dacă mașina are cutie de viteze manuală. O soluție simplă este protejarea schimbătorului de căldura soarelui cu o husă specială.

Vezi aici imaginile!

Adaugă un comentariu

Articole similare