UPDATE: Infiniti Q30 – Prima fotografie neoficială a viitorului hatchback nipon

Update: Infiniti a publicat două imagini noi cu viitorul Q30. De această dată, producătorul nipon ne oferă o privire de ansamblu asupra interiorului cu care Infiniti Q30 promite să fure din clienții europeni.

infiniti q30

————-

27.08.2015

Update: Infiniti a mai publicat o fotografie oficială cu viitorul Q30, model care va fi expusd în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

q30 frankfurt

————

23.07.2015

UPDATE: Viitorul Infiniti Q30 a fost surprins din nou. Deși modelul nipon încă nu s-a lansat oficial, fotografii spion au reușit să obțină un cadru bun în timp ce echipa de marketing se ocupa de filmarea primului spot video. Acțiunea se desfășoară în Praga, iar imaginea dezvăluie zona posterioară a lui Infiniti Q30.

infiniti

————-

21.07.2015

În 2013, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Infiniti prezenta pentru prima dată Q30, un prototip care preconiza un viitor model de dimensiuni compacte. Astăzi, o fotografie neoficială cu versiunea de serie a hatchback-ului nipon a ajuns pe internet.

După cum se observă, Infiniti Q30 a renunțat la o serie de accesorii de design în favoarea unora îndreptate către eficiență. Astfel, zona frontală a preluat un aspect recognoscibil cu o bară și un splitter care urmează filozofia de design niponă.

De asemenea, mânerele portierelor au fost înlocuite cu unele cu aspect convențional, iar jantele vin acum în dimensiuni dedicate rulării pe drumurile publice.

Noul Infiniti Q30 va fi produs pe platforma MFA de origine Mercedes-Benz, iar inscripția de pe aripă sugerează că sub capotă se va afla un motor de 2,2 litri diesel.

Conform informațiilor venite din presa internațională, Infiniti va produce Q30 în uzina din Suderland, Marea Britanie, același loc unde acum se fabrică Nissan Qashqai.

Noul Infiniti Q30 va fi prezentat publicului larg în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschide porțile pe 17 septembrie.

Via | CarAdvice | WCF

Adaugă un comentariu