Ea este probabil cea mai ghinionistă infractoare din SUA. Cum a fost prinsă

Kristin Nicole Begue, o șoferiță de 25 de ani din State, a fost depistată de poliție în urma unui incident pe care nimeni nu l-a văzut venind.

Citește și: 

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Probabil că dacă nu ar exista dovezi oficiale ale acestui incident, lumea l-ar considera ca fiind doar o glumă simpatică. Însă povestea este confirmată chiar de către Poliția din Newberg-Dundee, Oregon.

În dimineața zilei de 5 iulie, polițiștii au primit o solicitare de urmărire a unui suspect care tocmai furase o Toyota Land Cruiser. Organele de ordine l-au surprins prin oraș și au început urmărirea sa. În încercarea de a scăpa de poliție, suspectul — un tânăr de 27 de ani pe nume Randy Lee Cooper — a riscat suficient de mult încât să înfigă mașina într-0 alta, un Buick Regal.

După ce au reținut tânărul, polițiștii au verificat Buick-ul și au aflat că și acesta fusese declarat furat, cu trei săptămâni în urmă. În momentul producerii accidentului, acesta era condus de Kristin Nicole Begue, o tânără de 25 de ani aflată în stare de ebrietate.

Singura parte bună din asta este că Kristin o să rămână — după ce își ispășește pedeapsa — cu o incredibilă poveste la beție. Cine știe, poate că după atâta ghinion o să i se întoarcă și norocul, așa cum au pățit cei doi botoșăneni care au scăpat de dosar penal.

Adaugă un comentariu