Intern: 26 de județe nu au contracte de deszăpezire

Ca în fiecare an, autoritățile din țară sunt nepregătite atunci când vine vorba de anotimpul rece. Conform fostului premier interimar Sorin Cîmpeanu, Municipiul București și alte 26 de județe încă nu au încheiate contracte de deszăpezire. Cauza? Lipsa firmelor ofertante.

La scurt timp după acest anunț, Primăria București a ieșit la rampă și a afirmat că există contracte de deszăpezire pentru toate cele șase sectoare.

Citește și: Anvelopele de iarnă – Pentru zăpada care va cădea

“Primăria Municipiului Bucureşti dezminte informaţiile apărute astăzi în mass- media, în care se citează declaraţia premierului interimar Sorin Cîmpeanu, referitoare la pregătirile de iarnă. Cu privire la afirmaţia primului ministru, potrivit căreia «printre unităţile administrativ-teritoriale care nu au contracte de deszăpezire încheiate se află şi Municipiul Bucureşti», facem următoarele precizări: În Municipiul Bucureşti există contracte de deszăpezire pentru toate cele şase sectoare”, se arată într-un comunicat de presă emis de PMB.

Citește și: Ce amenzi poți primi dacă nu ai echipat mașina cu anvelope de iarnă

Sorin Cîmpeanu spunea ieri, 10 noiembrie, că finalizarea contractelor în cele 26 de județe ar trebui făcută până la finalul lunii noiembrie.

Via | Mediafax

Adaugă un comentariu