Investiții Continental în România de aproximativ 170 de mil de euro la nivelul anului 2016

Continental a investit aproximativ 170 de milioane de euro în 2016 în operațiunile sale din România. Principalele direcții de investiții au fost infrastructura, echipamentele și tehnologiile de ultimă generație atât pentru centrele sale de cercetare și dezvoltare, cât și pentru locațiile de producție.

„Compania a investit 1,2 miliarde de euro în România, în intervalul 1999-2016, în unități moderne de producție, echipamente de ultimă generație și tehnologii inovatoare, precum și în dezvoltarea competențelor angajaților săi, a declarat dr. Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental România.

Continental fabrică anual în România peste 150 de milioane de produse pentru industria auto și  este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România. Compania  a planificat pentru 2017 o investiție la un nivel comparabil cu cel din anul precedent.

Adaugă un comentariu