Îţi duci preţiosul Mercedes-AMG S63 la service şi constaţi că e folosit la cumpărat îngheţată (Video)

Un bărbat din Canada a fost nevoit să ajungă la un service specializat cu un Mercedes-AMG S63 pentru reparaţii. A uitat să închidă camera de bord şi astfel a aflat ce s-a întâmplat cu maşina lui.

Cum să alegi cea mai bună mașină second-hand: cinci sfaturi ușor de aplicat

BOBONETE ȘI-A LUAT O MAȘINĂ UIMITOARE! FOTO

Bărbatul a lăsat deschisă camera de filmat montată pe bordul mașinii în valoare de 170.000 de euro. Nu a făcut acest lucru intenționat, însă atunci când s-a uitat peste imagini a descoperit că mecanicii au luat mașina și au mers să cumpere înghețată. De altfel, acesta susţine chiar a găsit urme de înghețată topită în interiorul mașinii.

Ce mașină conduce iubita șefului PSD

VIDEO INCREDIBIL! Face o mișcare greșită și provoacă haos pe șosea!

În plus cetăţeanul canadian a fost taxat pentru 90 de minute de service, însă mecanicii nu au acordat mai mult de 11 automobilului. Iar dacă asta nu ar fi de ajuns, nici măcar nu au rezolvat problema semnalată de el atunci când a ajuns cu mașina la service.

Incidentul s-a întâmplat în 2015, dar cel care a postat clipul susține că nu este mulțumit de răspunsul primit de la Mercedes și vrea să știe dacă gigantul german chiar a făcut ceva concret pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple.

Adaugă un comentariu