Vă place Jaguar? Cabral a promis că vă oferă un X-Type cadou!

Cabral este unul dintre Băieții cu Mașinile — o serie pe YouTube care ne va arăta cum prinde viață un Jaguar X-Type vechi, înainte de a fi oferit cadou unuia dintre voi.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

În cazul în care vă întrebați oare ce face Cabral când nu întreabă oamenii ce au răspuns 100 de români, ei bine, face achiziții.

Cel puțin asta vrea să ne indice proiectul Băieții cu Mașinile, o serie de clipuri pe YouTube care a început cu o promisiune — „Vom lua această mașină și o dăm cadou!’ — apoi a continuat cu preluarea mașinii în cauză: un Jaguar X-Type.

Având în vedere pornirea grea — mașina era stoarsă de baterie de la cât a stat parcată — probabil că va fi ceva de muncă la acest Jaguar, și ceva ne spune că vom afla tot ce e în neregulă cu el, înainte de a vedea reparațiile care i se aduc.

Deocamdată nu a fost detaliat mecanismul de premiere, însă cumva că toată lumea va ieși câștigată în urma vizionării seriei — în cel mai rău caz înveți cum să repari un Jaguar aflat în paragină. În cel mai bun caz, o să fii tras la sorți și îl vei primi cadou. Probabil.

Adaugă un comentariu