Jaguar F-Pace SVR: pentru cei care vor mai mult

Jaguar F-Pace SVR a fost prezentat la Salonul Auto de la New York şi reprezintă versiunea de performanţă propusă de divizia Special Vehicle Operations.

Jaguar F-Pace SVR  are un motor V8 de 5.0 litri care produce 550 de CP și 680 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.3 secunde, iar viteza maximă este cotată la 283 km/h.

Fiind vorba de un model preparat de Special Vehicle Operations diferenţele la nivel estetic faţă de versiunile obişnuite constau într-o accentuare a sportivităţii. Capotă a fost modificată şi a primit grile pentru circulaţia aerului, spoilerele au un design sportiv și evacuarea a fost special realizată pentru acest model fiind mai uşoară cu 6,6 kg faţă de cea de pe modelele obişnuite.

Jaguar F-Pace, primul SUV al producătorului britanic, este disponibil și în România. Cea mai accesibilă versiune a lui F-Pace are un preț de pornire de 46.320 de euro cu TVA. Pentru acestă sumă, clienții vor primi versiunea de echipare Pure și motorul de 2,0 diesel de 180 CP cuplat la o cutie manuală.

Alături de motorul diesel de 2,0 litri, F-Pace va putea fi comandat fie cu un V6 de 3,0 litri tot diesel, fie cu un V6 de 3,0 litri benzină de 340 CP sau 380 CP. În dreptul versiunilor de echipare, Jaguar F-Pace bifează: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S și First Edition (versiune limitată). Aceasta din urmă va fi produsă doar în primul an de la lansare într-un număr limitat de 2.000 de exemplare.

 

Adaugă un comentariu