Kaufland impune limită de cumpărături pentru încărcarea la stațiile electrice

Kaufland a anunțat că modifică politica de utilizare a stațiilor de încărcare electrică Renovatio din incinta magazinelor sale.

Citește și:

O inovație la care ne-am gândit cu toții: stații mobile de încărcare pentru mașini electrice

OMV Petrom instalează stații de încărcare pentru mașini electrice în benzinării

Kaufland a fost unul dintre primele branduri mari care să susțină, alături de Renovatio, industria auto eco în România. Spre exemplu, a oferit gratuit serviciul de reîncărcare pentru mașini electrice, prin stațiile Renovatio montate în incintele hypermarketurilor sale. Din octombrie însă va fi aplicată o nouă regulă.

Începând cu 1 octombrie, reîncărcarea electrică va fi gratuită doar pentru clienții Kaufland care fac cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună din magazinele rețelei. Validarea cumpărăturilor se face pe cardul digital Kaufland Card, pe care clienții primesc cinci cupoane pentru reîncărcare electrică.

Fiecare cupon corespunde unei reîncărcări. Cupoanele pot fi folosite începând cu data de 1 a lunii viitoare și sunt valabile o lună. Clienții care deja au Kaufland Card vor primi gratuit cupoane aferente lunii august și septembrie, indiferent dacă au făcut sau nu cumpărături de minim 500 de lei într-o lună.

Altfel, tarifele percepute de stațiile de încărcare electrică Renovatio montate în parcările hypermarketurilor Kaufland sunt de 1,45 lei pe kWh pentru mașinile cu putere de încărcare cuprinsă între 4 kW și 22 kW, și de 1,95 kWh pentru cele care se încarcă rapid (DC), cu peste 22 kW.

Adaugă un comentariu