Kaufland și Renovatio oferă suport industriei auto eco

Kaufland a pregătit o surpriză pentru cei care iubesc mașinile eco, iar prin partenerul Renovatio oferă și o mână de ajutor celor care doresc să achiziționeze un astfel de vehicul. Lanțul de magazine va instala până la finalul anului curent 11 stații de încărcare pentru mașinile electrice și cele hibride plug-in. 

Astfel, parcările a 10 magazine din România, amplasate în Arad, București, Constanța, Deva, Pitești, Ploiești, Sebeș, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Timișoara. Cea de-a 11a stație va fi amplasată pe autostrada A2 București – Constanța.

În aceste condiții, șoferii care dețin mașini electrice sau hibride plug-in vor putea ajunge de la Arad la Constanța alimentând doar cu energie electrică în parcările magazinelor Kaufland.

kaufland renovation statii de incarcare romania (2)

Primul punct de încărcare a fost instalat în magazinul situat pe Strada Barbu Văcărescu din Bucureşti şi este deja funcţional. Conform oficialilor lanțului de magazine, până la finalul lunii curente va deveni funcțional și stația de încărcare din Ploiești.

Cele 11 stații vor putea fi accesate în mod gratuit și permit reîncărcarea în regim Quick-Charge. Pentru a-și arăta dorința de schimbare, Kaulfand a achiziționat și 18 exemplare Volkswagen e-Golf. 15 dintre acestea vor merge către diverse ONG-uri, restul urmând să fie utilizate de angajații proprii.

Adaugă un comentariu