Kit-ul Adventure oferit chiar de marcă modifică înfățișarea și abilitățile Daciei Duster în spiritul polivalenței off-road.

Este bine să știi că poți conta pe opțiuni de upgrade din partea uzinei atunci când intenționezi să îți recalibrezi SUV-ul de serie în vederea unor incursiuni dincolo de limitele asfaltului. Ceea ce propune Dacia începând de acum este un kit complet pentru off-road calificat, disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația a treia – versiunile cu tracțiune 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Dincolo de aspectul „profi' pe care kit-ul Adventure îl conferă Daciei Duster, aici vorbim despre suspensii înălțate Koni (+30 mm) pentru caracteristici de trecere adaptate terenului accidentat, pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, jante din tablă cu diametrul de 16', scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut diferențial spate din oțel de 2,5 mm. Accesorii funcționale precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Kit-ul Adventure este disponibil la prețul de 5000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu Noul Duster în showroom-urile mărcii din toată țara, începând cu a doua parte a lunii iunie. În plus, kit-ul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km, oferind siguranță și fiabilitate pentru toți clienții. Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Adaugă un comentariu

Articole similare