Klar Professional a lansat noua linie de vopsele auto Ultra Color

Klar Professional a lansat o noua linie de vopsele auto botezata Ultra Color.

Produsele oferite de firma romaneasca au fost dezvoltate in urma analizei in profunzime a pietei de auto refinish si raspunde cerintelor vopsitorilor, cu obiectivul de a creste calitatea reparatiilor de caroserie.

Conform producatorului roman, noua gama Ultra Color reuneste intreaga paleta de produse necesare unei reparatii de caroserie. Vorbim despre vopselele 1K si 2K Ultra Color, lacurile Ultra Clear Diamond si Ultra Clear Saphire, intaritorul Ultra Hardner, diluantul si chitul Ultra. Noua gama oferita de Klar Professional furnizeaza atributele unui produs premium, la preturi medii.

„Noua gama a fost dezvoltata in primul rand cu ajutorul informatiilor colectate de echipa Klar de la cele peste 2.000 de service-uri auto care vopsesc cu produse Klar. Am luat in considerare cerintele lor pentru vopsele si lacuri, problemele de care se lovesc, criteriile de calitate iar echipa tehnica le-a transpus in Ultra Color, un produs de pret mediu cu o calitate premium’, a declarat Bogdan Jambori, director comercial divizia Klar Professional.

Adaugă un comentariu

Articole similare