Kodiaq: Cel mai așteptat model Skoda a ajuns în România. Vezi cât costă

Skoda Kodiaq poate fi comandat deja în România și, așa cum era de așteptat, are un preț extrem de competitiv. Modelul ceh nu este doar mai ieftin decât fratele de concern, ci chiar se apropie amenințător de zona de preț a altui model cu un raport preț/performanțe bun – Kia Sportage.

Skoda Kodiaq a debutat în toamna anului trecut, la Paris și deja se anunță un bestseller, fiind primul SUV Skoda care poate fi comandat și într-o versiune cu șapte locuri. Prețul său de pornire, corespunzător motorizării 1.4 TSI/125 CP în echiparea de bază Active cu tracțiune față, este de 20.806 euro cu TVA. Cea mai ieftină versiune cu tracțiune integrală este 1.4 TSI/150 CP, de asemenea, în echiparea Active, care costă 23.482 de euro. Cea mai puternică motorizare pe benzină este, deocamdată, 2.0 TSI/180 CP, disponibilă doar în echiparea de vârf Style, cu tracțiune integrală și cutie DSG, pentru 31.019 euro.

Fanii motorizărilor diesel au la dispoziție unitatea 2.0 TDI/150 CP, oferită standard cu tracțiune integrală, care pornește, în echiparea Active, de la un preț de 25.410 euro cu TVA. O versiune mai puternică a acestui propulsor, care dezvoltă 190 CP, este disponibilă împreună cu transmisia DSG începând cu echiparea de mijloc Ambition, la un preț de 31.163 de euro.

    Ciprian says:

    Cel mai mic pret la suv a fost a noului tucson.Pretul nu trecea de 19000 de euro.Cand tot va aud cu kia sportage ca are pretul cel mai mic…interesati-va la dealeri inainte de a inainta un pret.
    Ca sa aveti habar…cel mai mic pret e tucson dupa care la 20.000 ajunge un renaul kadjar care are aceleasi motor cu nissan Qashqai iar acesta depaseste 22.000

Adaugă un comentariu