Lansare oficiala Mercedes-Benz Trucks: Antos, Arocs şi Atego

In perioada 17-18 octombrie, la Poiana Brasov, Mercedes-Benz Romania expune, in cadrul evenimentului de lansare nationala, cea mai avansatasi versatila gama de camioane utilitare produse vreodata de producatorul german: noile Mercedes-Benz Antos, Arocs si Atego.

Noile stele din familia camioanelor Mercedes-Benz sunt lansate pe piata autohtona prin intermediul unui eveniment-concept, desfasurat intr-un cadru inedit, cariera de piatra Bixad-Malnas, in prezenta reprezentantilor din managementul Mercedes-Benz Romania si Daimler AG. In zilele 17 si 18 octombrie 2013, Mercedes-Benz Romania a pregatit teste si demonstratii unice la volanul celor mai noi si performante camioane destinate distributiei, constructiilor si transporturilor specializate.

Tehnologiile de varf integrate in noile camioane Mercedes-Benz dedicate industriei transporturilor si constructiilor ofera o eficienta de neegalat si flexibilitate garantata a afacerilor si a conditiilor de lucru.

Adaptabilitatea crescuta a camioanelor Mercedes-Benz in functie de diversitatea industriilor si a nevoilor clientilor este in continuare un factor de decizie proeminent, care se reflectasi in cifrele de vanzari ale Mercedes-Benz Romania.

Adaugă un comentariu