Lexus LS+ Concept – lecţie de curaj în design

Dacă vrei să găseşti un producător auto din segmentul premium care are curajul să transforme radical cea mai bună maşină din gama proprie vei fi pus în faţa unei sarcini dificile.  Aproape nimeni nu îndrăzneşte să facă un astfel de pas.

Nu e şi cazul celor de la Lexus care s-au poziţionat mereu cu un pas înaintea plutonului. Lexus LS+ Concept prezentat la Salonul Auto de la Tokyo confirmă faptul că în Japonia contructorii auto văd lucrurile altfel.

Lexus LS+ Concept ne arată spre ce se îndreaptă nava amiral a firmei nipone Lexus LS, o maşină deja absolut impresionantă atât vizual cât şi tehnologic.

Lexus LS+ Concept preia de la generaţia actuală perspectivele fluide ale părţii frontale şi combină ideal o nouă viziune optică dominată de dispunerea inedită a blocurilor optice cu led.  Această temă continuă şi la partea din spate cu o integrare interesantă a stopurilor în caroserie.

Lexus promite şi o revoluţie tehnologică pe care o demarează cu LS+ Concept, tehnologie care va intra treptat în uz din 2020 pe actuala nava amiral a firmei.

Adaugă un comentariu

Articole similare