Lexus NX facelift – Primul teaser

Lexus va expune modelul NX facelift în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care își va deschide porțile la jumătatea lunii aprilie. Producătorul nipon s-a gândit să antreneze puțin imaginația fanilor cu o imagine teaser a viitorului model.

Fotografia prezintă partea din față a SUV-ului, accentul fiind pus pe blocurile optice. Actuala versiune are o parte frontală extrem de agresivă, dar din imaginea teaser tragem concluzia că japonezii au reușit să îmbunătățească acea zonă.

De asemenea, oficialii Lexus au mai adăugat că interiorul s-a maturizat și el și va primi o serie de îmbunătățiri consistente. Alături de Lexus NX facelift, producătorul japonez va mai aduce la Shanghai noul LS500h, model pe care europenii l-au putut admira în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

“Cu un design exterior revizuit și un interior îmbunătățit care promite elemente noi de confort și funcționalitate, NX (n.r. facelift) va răspunde cerințelor clienților la nivel global”, au declarat japonezii.

Adaugă un comentariu