Logan, Sandero și Duster vând bine în Rusia. Cele trei modele sunt în top 25

Logan, Sandero și Duster sunt trei modele de succes pe piața din Rusia. Conform unui raport publicat de Association of European Businesses (AEB), modelele comercializate în Rusia sub logo-ul Renault se află, în luna martie, în topul celor mai bine vândute modele din Rusia.

“Rezultatele din martie demonstrează că piaţa auto în ansamblu încă nu este într-o situaţie bună, deşi se redresează gradual, după lunile de declin continuu. Progresele suplimentare în această direcţie depind de stabilitatea mediului macroeconomic şi continuitatea eforturilor guvernamentale privind stimularea cererii în următoarele luni”, a apreciat Joerg Schreiber, preşedintele Association of European Businesses.

În luna martie, Renault Duster a fost vândut în Rusia în 4.237 de exemplare (locul 5), Sandero ajunge pe 11 cu 2.618 unități comercializate, iar pe 13 se află Logan cu 2.389 de exemplare.

Primul trimestru din Rusia înregistrează o scădere de 16,9% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În 2016, analiștii spun că piața din Rusia va scădea cu 4,7%, la 1,53 de milioane de vehicule.

Via | Economica

Adaugă un comentariu