UPDATE: Lykan Hypersport ajunge în flota poliției din Abu Dhabi

UPDATE: La scurt timp după prezentarea oficială, poliția din Abu-Dhabi a pregătit și un scurt clip de prezentare cu noul său recrut: Lykan Hypersport. 

———–

3.06.2015

Știm cu toții cât este de vastă flota de supercaruri deținută de poliția din Dubai, motiv pentru care astăzi ne mutăm puțin în Abu Dhabi.

Conform unui website internațional, poliția din capitala Emiratelor Arabe Unite va patrula alături de un Lykan Hypersport, același model care a făcut furori în noua peliculă Furios 7.

Modelul produs de W Motors a fost fabricat în doar șapte exemplare, iar sub capotă, motorul de 3,7 litri oferă 770 CP și 1.000 Nm. Mulțumită unei cutii de viteze secvențiale cu șase trepte, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 2,8 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 395 km/h.

 

Lykan Hypersport este primul supercar dezvoltat de o companie din Beirut și în momentul lansării a fost singura mașină care folosea blocuri optice cu LED-uri și diamante. În plus, tapițeria de la interior este cusută cu fir de aur, iar prețul pentru fiecare exemplar a fost de 3,4 milioane de dolari, echivalentul a 3 milioane de euro.