Mai real ca realitatea! Cum va arăta Need for Speed Payback și ce mașini nu vor lipsi | VIDEO

Need for Speed, unul dintre cele mai populare jocuri cu mașini din lume, a ajuns la ediția cu numărul 23. Botezat Need For Speed: Payback, jocul va fi lansat pe 10 noiembrie în întreaga lume.

Dezvoltat de studioul Ghost Games și publicat de Electronic Arts, NFS Payback poate fi jucat de deținătorii Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One.

Cine mai e ca el? Uite cum coboară’ un șofer Dealul Feleacului! | VIDEO

Nici Pitești, nici Câmpulung! În București a fost prima fabrica de automobile care producea vehicule în număr mare

Conform producătorilor, protagoniștii jocului sunt Tyler Morgan (poreclit “The Racer”), Sean Mac McAlister (“The Showman”) și Jessica Miller (“The Wheelman”), fiecare putând fi controlat de jucător și având abilități și stiluri diferite de a șofa. Scopul celor trei este de a se răzbuna pe cartelul “The House”, implicat în afaceri murdare și curse ilegale de mașini.

Ai numărul de înmatriculare murdar? Vezi ce amendă riști să plătești!

“Le vom oferi în continuare fanilor ceea ce iubesc cel mai mult din franciză — personalizare amplă, o listă impresionantă de mașini și urmăriri într-o lume deschisă — dar cu Need for Speed Payback punem la un loc toate acele elemente într-o experiență de blockbuster. De la poveste și diferitele personaje cu care veți putea conduce, la diverse misiuni și momente emoționante, aceasta este viziunea noastră asupra a ceea ce divertismentul conducerii într-un joc de acțiune ar trebui să însemne în ziua de azi”, a declarat Marcus Nilsson, producător executiv la Ghost Games.

Din joc nu vor lipsi mașini ca Mazda MX-5 2015, Lamborghini Diablo SV, Chevrolet Camaro SS sau Plymouth Barracuda.

Adaugă un comentariu