Ai numărul de înmatriculare murdar? Vezi ce amendă riști să plătești!

Pe vreme mohorâtă, una dintre obligațiile șoferilor este să-și păstreze curate numerele de înmatriculare. Cei care nu au în vedere acest lucru riscă amenzi drastice.

Pe vreme de iarnă, mulți dintre conducătorii auto uită să-și curețe numărul de înmatriculare pentru ca acesta să fie vizibil de către oamenii legii. Conform codului rutier, “numerele de înmatriculare care sunt murdare și defectiunile tehnice ale vehiculului pot aduce 2-3 puncte-amenda (290-435 de lei)”.

CODUL RUTIER s-a MODIFICAT! Ce trebuia să facem încă din 2 septembrie!

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Și roțile murdare atrag amendă

Totodată, șoferii trebuie să aibă grijă ca roțile automobilului să nu fie pline de noroi, în caz contrar pot atrage amenzi cuprinse între 540 si 1.200 de lei.

Care este scuza șoferilor?

De obicei, cei surprinşi cu numerele de înmatriculare acoperite cu un strat gros de murdărie dau vina pe starea în care se află şoselele din România. Au însă aceștia dreptate?

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

    Germanikus says:

    In Ro , drumurile sunt pline de noroi si praf , depinde de vreme , poti sa mergi 500 metrii si numerele sunt murdare , in Germania umblii un an si masina e curata , spalatorii auto tre sa cauti cu netul…..

Adaugă un comentariu