Marca de origine britanică debutează în România cu oferte tentante ca performanțe și preț în clasele mică și compactă.

Faza de dezvoltare intensă prin care trece acum marca MG și-a pus amprenta asupra distribuției automobilelor sale în Europa. Finalul anului 2023 a adus și lansarea mărcii MG în România. Evenimentul ne-a convins că este vorba despre o operațiune de mare anvergură cu perspective dintre cele mai substanțiale.

MG Motor Europe și-a început operațiunile de vânzări la sfârșitul anului 2019 și de atunci este în creștere continua în Europa. MG a înregistrat peste 26.500 de unități inmatriculate în Europa în septembrie anul acesta, marcând o creștere de 91% față de aceeași lună a anului trecut. De la începutul anului s-au vândut 163.200 de unități, în creștere cu 126%. Potrivit cifrelor de la Jato Dynamics, MG isi depășește concurenții, inclusiv Suzuki, Mazda și Mini.

Luna trecută, MG 4 a fost al doilea cel mai vandut vehicul electric din Europa – cea mai bună performanță de când a fost introdus în septembrie 2022. În această perioadă, MG a înregistrat peste 57.800 de unități ale acestui hatchback compact. În paralel cu extinderea rețelei europene, MG lucrează intens pentru a extinde gama de produse cu modele electrice atractive care să răspundă nevoilor șoferilor europeni exigenți.

România este a 23-a piață europeană să 9-a țară din centrul ăi estul Europei în care intră marca MG Motor, după începerea operațiunilor in zona noastră în Ungaria, Croația, Slovenia, Serbia, Republica Ceha, Slovacia, Macedonia si Grecia.

Începerea vânzărilor de automobile MG la noi în țară a fost oficializată recent prin semnarea contractului de distributie dintre MG Motor Europe și importatorul român Quantum Auto Max. Modelele MG vor fi disponibile în toată țara, ân urma dezvoltării deja de către Quantum Auto Max a unei rețele naționale de 23 concesionari, care oferă și servicii post-vânzare.

Gama de modele MG vândute în România, caracterizată prin accesibilitate și un raport preț-calitate imbatabil, este formată din două automobile electrice – MG4 EV și MG ZS EV, un model plug-in hybrid – MG EHS și două modele cu motorizări termice – MG ZS și MG HS. În viitor se vor alatura gamei și modelele Cyberster, MG5 și Marvel R.

Toate automobilele MG beneficiază de faimoasa garanție de 7 ani 'Triple 7 Care', care include 7 ani de Asistență rutieră gratuită și 7 ani de inspecții tehnice anuale gratuite. Înmatriculările MG Motor în Europa s-au dublat în decursul anlui 2023.

taguri
Adaugă un comentariu