Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub învinuire. Care sunt acuzaţiile

Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă și conducere sub influența substanțelor interzise, la aproape două luni după ce a provocat un grav accident, în urma căruia un alt tânăr a murit.

Procurorii români le-au cerut omologilor italieni să îi comunice acuzațiile lui Iorgulescu jr. la clinica din Italia unde este internat în prezent. Gino Iorgulescu se simte mai bine și se află în afara oricărui pericol, fiind îngrijit într-o clinică din Milano.

Tânărul de 24 de ani ar urma să revină în România pentru a fi audiat de procurori referitor la accidentul pe care l-a produs și în care a murit un bărbat.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au vrut încă din 20 septembrie să îl înștiințeze oficial pe fiul lui Gino Iorgulescu că este suspect în ancheta declanșată după accident, însă medicii de la Spitalul Elias, unde era atunci internat Mario Iorgulescu, au declarat că starea de sănătate nu permite acest lucru. În aceeași zi, Iorgulescu Jr. a fost tansferat, la cererea expresă a familiei, la o clinică din Italia.

Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), era sub influența alcoolului și consumase cocaină, în momentul producerii accidentului în care a murit un tânăr de 25 de ani.

Anchetatorii au anunțat oficial că Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, fiul președintelui LPF a fost depistat pozitiv și cu cocaină.

Citeşte şi

Ce viteză maximă putea să atingă un Aston Martin DBS, maşina condusă de Mario Iorgulescu

Adaugă un comentariu