Cele mai noi modele Maserati pot fi admirate la Rolex Monte-Carlo Masters 2022

Maserati sponsorizează Rolex Monte-Carlo Masters în perioada 9-17 aprilie. Brandul susține ediția din 2022 a turneului.

Lumea sportului a făcut parte din ADN-ul mărcii Tridentului încă de la începuturile sale. Pasiunea Maserati ajunge acum pe terenurile pe zgură, datorită includerii noului model Maserati Grecale – în versiunea Trofeo și culoarea Giallo Corse – ce va fi expus în Commercial Village la Rolex Monte-Carlo Masters.

Versiunea Trofeo a lui Grecale este echipată cu un motor V6 pe benzină de 530 CP, bazat pe motorul Nettuno folosit de modelul super sport MC20. Grecale Trofeo are, de asemenea, jante din aliaj de 21 inchi, evacuare sport specifică și inserții din fibră de carbon pe spoilerele față, spate și pe praguri.

Mai mult decât atât, oaspeții din VIP Village pot admira de aproape un Maserati MC20 Fuoriserie, cu o schema de culori aparte ce aduce un tribut iconicului Maserati Birdcage. Acest exemplar a fost personalizat prin intermediul programului Maserati Fuoriserie, accentuând conceptul de stil și personalitate ce apropie marca italiană de lumea tenisului.

Maserati Fuoriserie oferă posibilitatea clienților să își personalizeze modelul preferat prin intermediul unei game largi de culori și materiale.

Adaugă un comentariu