Mașina care stârnește hohote de râs în trafic! Ce a scris șoferul pe spatele Loganului său e INCREDIBIL!

Șoferii din România au simțul umorului. Conducătorul auto al unui Logan a scris pe spatele automobilului său “Nu fac amiabilă”.

În cazul unui accident de circulație, șoferii implicați pot soluționa prin procedura de constatare amiabilă. Constatarea amiabilă se poate realiza doar dacă s-a produs un accident rutier fără vătămari corporale, doar cu pagube materiale și în care sunt implicate maximum două vehicule, care dețin asigurare RCA valabilă la data producerii accidentului.

Există însă și șoferi care nu sunt dispuși să facă “amiabilă”. Acesta este și conducătorul auto al unui Logan care a ținut să scrie acest mesaj pe spatele automobilului său.

Cum ți se par imaginile?

taguri
    Robert says:

    mi se par extraordinar de interesante, eclipsante de-a dreptul aceste imagini.

    stef says:

    Dupa cum circula, cu incadrare pe banda mult deplasata spre drepta, adica neindemanatic, mesajul pare arogant.
    Dar , era o vorba: “prostul pana nu e si fudul, parca nu eprost destul….”

    Radu says:

    Foarte tate! Asa ca dragi soferi purtati RCA-ul la voi…

    Nae says:

    Romanul besinos ca intotdeauna . Adica de ce sa nu faci constatare amiabila mai tugurlane te doare botul ala de ierbivor ? In lumea civilizata daca nu faci constatare amiabila si mai esti si vinovat iei frumos amenda si ramai si fara puncte de pe carnet(unde e carnet pe puncte) . Ca e o tara de prapaditi si umbla toti distrusii fara asigurare , ca asigurarile sunt cum sunt si nu platesc … aaa , a cui e vina ?A tugurlanilor care tot voteaza cu socialistii multimilionari “baieti de treaba” de la PSD . Vai steaua voastra .

    Doru Dascalu says:

    Ce nu înţelege lumea fără simţul umorului, este că acel mesaj este pus sub formă de glumă, adică îl atenţionează pe cel din spate să fie atent. Bună gluma.

    Constantin says:

    Si daca-l lovesc eu si sunt vinovat el isi repara Loganul pe banii lui ?Ori are CASCO si nu-l intereseaza?Dar daca el ma loveste si e vinovat pai eu chem politia si atunci sa vedem cum iese , mai zice ca nu face amiabila ?

Adaugă un comentariu