Mașina scoasă la vânzare de ANAF la prețul unui telefon mobil

Mașina scoasă la vânzare de ANAF la prețul unui telefon mobil. Autoturismul este scos la licitație în Brașov și ar putea fi cumpărat la mai puțin de 3.000 de lei. Alte mașini la mâna a doua pot fi cumpărate de cei care urmăresc anunțurile făcute de direcțiile de Executări silite din cadrul ANAF.

Supraacciza la carburanți ar putea fi eliminată

În Brașov, ANAF vinde un autoturism Volkswagen Golf care a aparținut unui bărbat executat silit. Autoturismul fabricat în 1994 este scos la licitație la un preț de pornire de 2915 lei. Cei vor să îl cumpere pot obține aici mai multe detalii despre autoturism și despre condițiile de participare la licitație.

Volkswagen Golf GTI iese din producție până la apariția noii generații

Tot la licitație poate fi cumpărat și un autoturism BMW 316I, la un preț de pornire de 5608 lei. Licitația pentru această mașină este organizată pe 7 august de Direcţia generală executări silite cazuri speciale din Brașov.

În schimb, un autoturism Dacia Logan, fabricat în 2007, e scos la licitație de Administrația Sector 3 a Finanțelor Publice, la un preț de pornire de 5.600 lei fara TVA. Mai multe detalii despre starea autoturismului și condițiile de participare la licitația din 27 iulie aflați aici.

Primăria Sectorului 3 va realiza o parcare sub bulevardul Decebal

De asemenea, ANAF Sector 6 scoate la licitație un autoturism Audi A6, fabricat în 2005. Cei care vor să-l cumpere trebuie să știe că prețul de pornire al licitației este de 15.831 lei neimpozabili.

Și ANAF București vinde mai multe modele BMW de lux la prețuri care încep de la 2.650 lei.

taguri
Adaugă un comentariu