Îndrăgostit de Versailles, Michael Jackson și-a decorat limuzina ca palatul

Michael Jackson era special, la fel ca lucrurile pe care le iubea cu adevărat. Megastarul a fost îndrăgostit nebunește de Palatul Versailles și și-a transformat limuzina într-un mic palat franțuzesc.

În anul 1999, Michael Jackson și-a comandat o limuzină Rolls Royce Silver Seraph. Dar asta nu a fost suficient. Starul american a ținut neapărat ca mașina să fie decorată în stilul Palatului Versailles. Iar specialiștii s-au conformat și interiorul limuzinei pare o cameră din fastuosul palat situat lângă Paris. Pentru acest moft, vedeta de peste Ocean a mai plătit câteva zeci de mii de dolari unor designeri renumiți.

Ce mașini mai avea Michael Jackson?

Starul făcuse o pasiune pentru automobilele scumpe. Printre mașinile pe care le-a lăsat în urma sa se numără: un Lincoln Town Car Limousine, un GMC Jimmy High Sierra Classic, Ford Econoline E150 Van, un Rolls-Royce Silver Spur din 1990 și un Cadillac Fleetwood. Evident, dacă nu punem la socoteală și limuzina Rolls Royce Silver Seraph.

Ce este Palatul Versailles?

Palatul Versailles este un castel regal construit la Versailles, în Franța. A fost reședința regilor Franței : Ludovic al XIV-lea , Ludovic al XV-lea și Ludovic al XVI-lea. Acest castel se înscrie printre cele mai remarcabile monumente din Franța.

Adaugă un comentariu

Articole similare