Mașinile de pompieri, adevărate bombe pe roți. Când va fi parcul auto reînnoit

Mașinile de pompieri ar trebui să fie performante, mai ales că putem avea nevoie de intervenția pompierilor oricând. Cu toate acestea, multe dintre mașinile de intervenție au o vechime de cel puțin 30 de ani.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat recent la Giurgiu că aproximativ 41% din maşinile de pompieri pentru intervenţie la incendii au o vechime de peste 30 de ani.

Ultimele veşti despre starea lui Michael Schumacher. Îl vizitez în mod regulat’

Cine este ȘOFERUL CARE A INTRAT CU MAȘINA ÎN MARE! 

“Privind vechimea echipamentelor şi a maşinilor aflate în dotarea IGSU, pot spune că pe plan naţional sunt 41% din maşinile de pompieri de intervenţie la incendii cu peste 30 de ani vechime. O maşină de pompieri care depăşeşte 20 de ani este o maşină care depăşeşte standardul necesar şi acestea vechi trebuie înnoite”, a afirmat secretarul de stat.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Șoferul unei firme de salubritate depășește pe contrasens cu girofarul pornit și atacă ceilalți șoferi cu bâta

Acesta a adăugat: “În acest an este un program de achiziţie a 500 de maşini de pompieri de capacitate mică, medie şi mare iar cele de capacitate mare urmează să le înlocuiască pe acestea cu vechime mare de peste 30 de ani şi care sunt păstrate de pompieri ca cisterne de apă, pentru că au capacitate mare”

Adaugă un comentariu