Una dintre mașinile lui Michael Schumacher este din nou de vânzare

Una dintre mașinile pe care le-a deținut legendarul Michael Schumacher este din nou de vânzare. Vorbim despre un Ferrari pe care Schumacher l-a condus preț de peste 8.000 de kilometri.

Doar 399 de Ferrari Enzo au fost fabricate, iar mașina care a fost a lui Schumacher este echipată cu geamuri electrice și un sistem audio Bose. Aceste dotări au fost solicitate de multiplul campion mondial de Formula 1, iar cei de de la Ferrari i-au respectat dorințele.

Totodată, logotipul Michael Schumacher este prezent pe scaune și pe ornamentele de la interiorul pragurilor laterale. Caroseria este vopsită în nuanța Rosso Scuderia, iar etrierii sunt și ei finisați în aceeași nuanță. Jantele au fost vopsite într-o nuanță care imită titanul, iar interiorul prezintă mai multe plăcuțe care specifică primul proprietar al supercar-ului.

Colecția lui Michael Schumacher va deveni expoziție permanentă

Sub capotă se află semnăturile mai multor piloți din Formula 1 care erau prieteni cu Scumacher, dar și ai oficialilor Ferrari. Mașina a fost livrată la reprezentanța Garage Zenith din Geneva, iar cei care intermediază vânzarea spun că Scumacher este responsabil pentru peste 8.000 de kilometri din rulajul total al mașinii.

Ferrari Enzo-ul pe care l-a deținut Scumacher este pentru a doua oară la vânzare. El a fost vândut în 2013, la scurtă vreme după accidentul său la schi. Pe atunci, a fost vândut și un Ferrari FXX personalizat după specificațiile solicitate de septuplul campion mondial.

Familia Ferrari pe circuit

Inițial, Enzo-ul lui Schumacher a costat aproximativ un milion de dolari când a fost vândut, dar specialiștii în licitații estimează că va fi vândut pentru o sumă și mai mare. Cel mai probabil, va ajunge pe mâinile unui colecționar care îl va păstra cu grijă pentru câțiva ani, până când va fi viabilă o nouă tranzacție la un preț mai mare.

Monopostul Benetton B-191 pilotat de Michael Schumacher va fi scos la licitație

 

Adaugă un comentariu