Mazda CX-7 are haine noi si motor diesel

Dupa aproximativ 190.000 de unitati comercializate pana in acest moment, Mazda prezinta modelul CX-7 cu elemente noi de design si motor diesel.

Ca si infatisare, Mazda CX-7 dispune de elemente sportive mai evidente si propune o grila a radiatorului in cinci puncte, dar si proiectoare noi pentru ceata. In partea din spate pot fi observate noi spoilere. Noul model aduce si jante din aliaj usor cu nou design, de 18 sau 19 inci. Caroseria noului model este mai rigida cu 5%.

In plus, noul Mazda CX-7 propune noi culori pentru vopseaua caroseriei: aluminium metallic, stormy blue mica si sparkling black mica.

La interior, Mazda CX-7 aduce un nou volan, care inglobeaza mai multe comenzi. Plansa de bord beneficiaza de materiale de mai buna calitate si fante de ventilatie cu alt desen.

Din punct de vedere tehnic Mazda CX-7 poate fi comandat cu motor diesel de 2,2 litri, care dezvolta 173 CP la 3.500 rpm si 400 Nm la 2.000 rpm. Cu acest motor, Mazda CX-7 accelereaza pana la 100 km/h in 11,3 secunde si consuma in medie 7,5 litri de motorina la 100 kilometri.

Ca si dotari, noul model propune sistem pentru monitorizarea partii din spate a vehiculului (RVM) si sistem pentru pornirea avariilor in caz de franare brusca la viteze mai mari de 50 km/h (ESS).

Preturile in cazul motorizarii diesel pornesc de la 28.290 euro, cu toate taxele incluse.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare