McLaren a publicat primul teaser cu înlocuitorul lui 650S – Update

Update: McLaren a mai publicat o imagine teaser cu succesorul lui 650S. După cum deja știți, modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie. Cea de-a doua imagine teaser ne arată o parte din eleronul viitorului model, dar și elementele din fibră de carbon folosite de britanici. Conform declarațiilor oficiale, aerodinamica înlocuitorului lui McLaren 650S va fi mult îmbunătățită. 

mclaren 650s inlocuitor

5.01.2017

McLaren se pregătește să mai încheie un capitol din viața de producător de supercaruri. În cadrul Salonului Auto de la Geneva ne vom lua la revedere de la 650S și vom face cunoștință cu un nou supercar.

Numele său de cod este P14 și prima imagine teaser prezintă structura monococă a sa. Denumită Monocage II, zona superioară a structurii va susține și balamalele pentru ușile cu deschidere verticală. Totodată, noua structură monococă va avea și un centru de greutate mai jos, semn că ținuta de drum va fi îmbunătățită și mai mult.

Înlocuitorul lui McLaren 650S va cântări doar 1.283 de kilograme și cu siguranță va ridica probleme majore în curtea Ferrari. În ceea ce privește motorizarea, oficialii McLaren nu au oferit informații, însă suntem convinși că unitatea V8 va oferi mai mult de 650 CP.

Cât despre design, înlocuitorul lui 650S va prelua din liniile lui McLaren P1. Cu detalii complete vom reveni după prezentarea din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | Motor1

Adaugă un comentariu