(VIDEO) Cel mai cool video de prezentare: muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart

Se relaxează restricțiile în toată Europa, muzeele sunt printre primele deschise. Iar acest anunț video ne face să vrem să vizităm neapărat muzeul Mercedes.

Citește și:

Coronavirus: vom putea să plecăm cu mașina după 15 mai din oraș spre mare sau munte?

Sunt multe motive pentru care să-ți dorești să ajungi la muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart, locul unde sălășluiește primul model Mercedes-Benz (Benz Motor Car, din 1886) alături de alte 160 de exemplare din toate ariile și erele.

Iar prin care producătorul german anunță redeschiderea muzeului nu face decât să ațâțe și mai mult dorința de a-l vizita. Filmulețul de aproape patru minute te poartă prin tot muzeul, iar mai spectaculos decât asta este modul de prezentare: filmarea a fost făcută cu o dronă. Dintr-un singur cadru.

Rezultatul nu avea cum să fie altcumva decât captivant, iar operatorul dronei a dovedit un talent neasemuit: la 1:10, drona trece printr-un autobuz! Nu vă mai stricăm din plăcerea vizionării cu a vă povesti ce urmează să vedeți, ci vă lăsăm cu clipul de mai sus. Iar dacă asta v-a făcut curios până la ce nivel s-a ajuns în zborul cu drona, iată un campionat de întreceri cu dronele…

… sau o cursă de drift filmată din dronă.

Adaugă un comentariu