Se relansează programul Mercedes-Benz Certified, dedicat autoturismelor rulate certificate cu un pachet de 12 beneficii.

Programul Mercedes-Benz Certified oferă o selecție de autoturisme rulate certificate cu istoric cunoscut și rulaj garantat alături de un pachet de 12 beneficii. Astfel, alegerea clientului este însoțită de reasigurarea încrederii reprezentată de marcă.

Lansarea programului a venit dintr-o nevoie de impunere a unui standard de calitate prin garantarea că autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified se află în perfectă stare de funcționare. Practic, la fel de Mercedes-Benz ca în prima zi. Autoturismele Mercedes-Benz Certified sunt vândute doar de către partenerii autorizați, mașinile au o vechime de maximum 6 ani, un rulaj de maxim 150.000 km și vin cu garanție europeană completă de 24 de luni, finanțare specială și beneficii suplimentare.

„Alegerea programului Mercedes-Benz Certified aduce mult mai mult decât un autoturism extraordinar sau o certificare. Este un proces prin care le asigurăm clienților noștri încrederea de a conduce un Mercedes-Benz cu toate calitățile sale. Programul îi asigură pe clienți că se vor bucura de toate beneficiile și experiențele care vin împreună cu deținerea unui autovehicul Mercedes-Benz.' spune Radu Mocanu, Director de Vânzări al Diviziei de Autoturisme a Mercedes-Benz România.

Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amănunțită, efectuată de către tehnicieni acreditați. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese de schimb originale pentru asigurarea celui mai înalt grad de calitate și performanță.

Toate autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified sunt supuse unor verificări ale rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în program. Toți clienții programului Mercedes-Benz Certified primesc acces la toate serviciile și produsele inovatoare din universul Mercedes me.

Personalul calificat care activează în centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz efectuează întotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă a autoturismului deținut, astfel încât acesta poate fi lăsat ca avans pentru achiziția unui autoturism rulat Mercedes-Benz Certified.

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cărții de identitate.

Pe lângă cele deja menționate mai sus, programul Mercedes-Benz Certified include alte șase beneficii importante, menite să ușureze procesul de decizie și să întărească încrederea clienților în vederea achiziției.

Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.

În termen de 10 zile de la livrare este posibilă schimbarea autoturismului rulat achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară. Condițiile exacte de schimb ale ofertei pot fi aflate de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

Întreținere gratuită. Autoturismele Mercedes-Benz Certified nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus).

Finanțare asigurată. Clienții beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să poată conduce autovehiculul favorit Mercedes-Benz Certified dorit în cel mai scurt timp.

Contract de service. Fiecare client care achiziționează un autoturism rulat Mercedes-Benz Certified poate opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizați.

Mașină de curtoazie. Autoturism de înlocuire cât timp mașina cumpărată se află în service.

Adaugă un comentariu