Mercedes-Benz Vision Tokyo – Conceptul minivan-ului autonom a debutat la Tokyo

În urmă cu câteva zile v-am prezentat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Benz Vision Tokyo. Astăzi, oficialii germani au prezentat conceptul în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul pare o reiterare a lui F 015 Luxury in Motion, doar că de această dată lucrurile au luat forma unui minivan.

Mercedes-Benz Vision Tokyo măsoară 4.803 mm lungime, 2.100 de mm lățime și are o înălțime de 1.600 de mm. Look-ul conceptului german este futurist și se adresează celor din Generația Z. Habitaclul a fost împânzit cu tehnologie de ultimă oră, dar oferă și spațiu suficient pentru călătoriile lungi alături de prieteni.

Mercedes-Benz Concept Tokyo 2015

În plus, conceptul german dispune și de o tehnologie de conducere autonomă care se presupune că ar trebui să transforme plimbările în adevărate vacanțe.

Citește și: Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion Concept – Viitorul este autonom

Sub capota lui Mercedes-Benz Vision Tokyo se află același sistem de propulsie regăsit pe F 015 Luxury in Motion. Vorbim despre pile de combustie cu hidrogen care sunt capabile să genereze energie electrică în vederea alimentării sistemului de propulsie.

Adaugă un comentariu