Mercedes-Maybach Clasa S facelift poate fi admirat la Geneva

Mercedes-Maybach Clasa S facelift poate fi admirat la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Nava amiral a firmei din Stuttgart este pregătită să impună un nou trend în domeniul exclusivismului.

Mercedes-Maybach Clasa S facelift este mai lung cu 20 de centimetri faţă de versiunea cu ampatament mărit oferită pe Clasa S: cu o lungime de 5.462 milimetri și un ampatament de 3.365 milimetri pasagerii care ocupă locurile din spate au la dispoziţie un spaţiu cu adevărat generos.

Mercedes-Maybach Clasa S facelift are o nouă grilă care a fost folosită prima dată pentru conceptul Vision Mercedes-Maybach 6.  Vopseaua pentru caroserie poate fi aleasă în două tonuri şi vor fi disponibile nouă combinaţii de culori.

Clienţii vor putea alege pentru Mercedes-Maybach Clasa S facelift dintre trei modele de jante pe 20 de inchi. La interior vor fi disponibile noi combinaţii de culori şi cele două scaune din spate din linia Executive oferite standard completează atmosfera de lux.

La capitolul motorizări regăsim deja consacratele V8 şi V12 de 469 CP şi 630 CP.

În România actuala generaţie Mercedes-Benz Clasa S Maybach S 560 4MATIC are un preţ de vânzare care începe de la 150.952 euro. Comenzile pentru Mercedes-Maybach Clasa S facelift încep să fie preluat din luna aprilie a acestui an.

 

Adaugă un comentariu

Articole similare