Mercedes-Maybach S600 – Primele imagini teaser cu nava amiral a nemtilor

Mercedes-Benz a publicat doua imagini teaser cu viitorul Mercedes-Maybach S600, viitoarea nava amiral a producatorului german.

Noul model din Stuttgart va fi prezentat in premiera in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care se va debuta la jumatatea lunii noiembrie.

Totodata, viitorul produs german marcheaza reintoarcerea numelui Maybach, insa acum doar sub forma unui model si nu a unui brand. Asa cum era de asteptat, noul Mercedes-Maybach S600 va rivaliza cu mult mai galonatii Rools-Royce Ghost si Bentley Flying Spur.

La nivel exterior, noul Mercedes-Maybach S600 va sosi cu portiere spate mai mari, cu o grila frontala modificata, cu montantii C redimensionati, in timp ce zona posterioara va fi dominata de numele “Maybach”.

mercedes-maybach s600 teaser (1)

La interior, modificarile principale apar in partea din spate. Scaunele individuale se pot inclina si pot fi controlate electric, iar spatiul pentru picioare a crescut si el. De asemenea, nemtii au pregatit o serie de modificari in ceea ce priveste materialele si versiunile oferite.

Sub capota, Mercedes-Maybach S600 dispune de motorul V12 de 6,0 litri twin-turbo capabil sa produca 530 CP si 830 Nm. Totusi, exista posibilitatea imbunatatirii acestor valori pana in momentul lansarii.