Mercedes prezinta interiorul viitorului AMG-GT

In toamna acestui an, probabil la Salonul Auto de la Paris, Mercedes va prezenta inlocuitorul lui SLS AMG. Acesta va purta numele de AMG GT, va fi mai compact decat predecesorul sau, mai ieftin si va intra in competiutie directa cu masini precum Porsche 911 sau Jaguar F-Type, in loc de cele din liga supersport cu care concureaza SLS AMG in acest moment (Ferrari 458 Italia sau McLaren 650S).  Pana in momentul in care AMG GT va fi prezentat oficial, Mercedes ne ofera primele poze cu interiorul.

Prin liniile interiorului, designerii vor sa arate mai multa emotie si senzualitate decat in orice alta masina sport si sa prezinte conceptul de lux modern. Interiorul preia detalii intalnite in industria aviatica, un element clasic pentru masinile sport Mercedes. Alt aspect interesant este promovat de plasarea comenzilor pentru controlul AMG DRIVE, care sunt pozitionate precum configuratia cilindrilor unui motor V8.

Din punct de vedere al materialelor si finisajelor, Mercedes afirma ca AMG GT va propune cele mai rafinate si exclusiviste materiale, care vor aduce un nivel de calitate peste tot ceea ce exista in segment. Din punct de vedere tehnic, stim cu siguranta ca propulsorul va fi unul V8, cel mai probabil de 4 litri.

Adaugă un comentariu