Mereu alături de voi, cititorii

Anul 2021 a urmat trendul pandemic al lui 2020, care ne-a făcut pe toți să trecem de la agonie la extaz. Într-o lume în care normalitatea pe care o știam cu toții pare să fie bunul nostru cel mai de preț, Auto Bild a încercat să fie acea insulă de normalitate și optimism pe care ne-am dorit-o noi, echipa editorială, dar sper că și voi, cititorii noștri fideli.

La început de an, redacția AUTO BILD a pornit la drum cu ideea de a aduce revista cât mai aproape de voi, cititorii cu cât mai mult conținut local, cu articole în care să vă prezentăm oameni minunați din zona auto și nu numai, care fac lucruri excepționale în această țară și care pentru mulți dintre noi ar putea fi modele de urmat în viață și nu în ultimul rând, să descoperim și să vă prezentăm locuri frumoase în care să ajungeți cu mașina. Poate că nu am reușit să facem tot ceea ce ne-am propus, dar un lucru este sigur: în anul ce urmeză vom face și mai mult pentru a vă răsplăti fidelitatea cu care ne urmăriți și ne cumpărați în fiecare lună.

Toată această muncă și calitatea articolelor nu ar fi posibilă, dacă nu am avea o echipă de oameni minunați, pasionați și devotați acestui brand, care stă alături de voi cititorii, de 14 ani.

Pentru anul 2022, echipa AUTO BILD, Alex, Christian, Oana, Maria, Vali, Eugen, Cornelia și, desigur, subsemnatul, vă urează în primul rând sănătate, vă mulțumim că ne cumpărați și vă promitem că vom rămâne în continuare PRIETENUL VOSTRU DIN AUTO!

Toader Ilie,

Redactor-Șef AUTO BILD România

Adaugă un comentariu