Michael Schumacher si-a revenit din coma – ultima ora

Michael Schumacher si-a revenit din coma, potrivit purtatorului de cuvant al fostului campion, Sabine Kehm. Aceasta a precizat ca Schumi a fost mutat de la spitalul din Grenoble la o clinica privata.

Dupa ce acum trei zile anuntam ca fostul campion mondial de Formula 1 a fost mutat din sectia de terapie intensiva  a spitalului din Grenoble unde a stat in coma indusa mai bine de cinci luni si jumatate, iata ca vestile bune continua. Astazi, purtatoarea sa de cuvant, Sabine Kehm a anuntat ca Michael Schumacher a iesit din coma si poate comunica cu cei din jur, recunoscand voci si reactionand la stimuli.

Iesirea din coma si imbunatatirea starii sale de sanatate a permis mutarea lui Michael Schumacher la o clinica privata, unde medicii se vor ocupa de recuperarea sa. Familia si conducerea spitalului din Grenoble au pastrat discretia asupra locului in care va fi mutat Schumacher, dorind ca aceasta etapa sa fie una privata.

“Familia sa doreşte să le mulţumească în mod special medicilor, echipei de îngrijire şi administraţiei spitalului din Grenoble, cât şi primilor salvatori care au intervenit la locul accidentului. Toţi au făcut o treabă extraordinară în timpul acestor prime luni. Cerem tuturor, în viitor, să respecte faptul că această lungă fază de readaptare se va derula doar într-un cadru privat– se anunta intr-un comunicat.

Adaugă un comentariu