MINI Gheorghe Hagi Edition – Versiunea speciala care poarta semnatura fotbalistului roman

Automobile Bavaria a lansat astazi o editie speciala MINI care poarta semnatura marelui fotbalist roman Gheorghe Hagi.

De asemenea, momentul marcheaza si un parteneriat menit sa sustina Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, dar si echipa din Liga I FC Viitorul. Astfel, pe intreaga durata a urmatorului an, oficialii academiei si tinerii jucatori vor avea la dispozitie trei modele MINI. Vorbim despre noul MINI Hatch, MINI Paceman si MINI Countryman.

MINI_AcademiaHagi_035

In acest an Automobile Bavaria a aniversat 20 de ani de existenta. Unsprezece dintre acestia ne-am asociat imaginea cu Gheorghe Hagi. Am sustinut proiectul Academia Gheorghe Hagi inca de la infiintarea acesteia prin divizia noastra de autocare MAN. Consideram ca marca MINI este perfect compatibila cu proiectul propus de Hagi, definit prin: tinerete, sportivitate, creativitate si performanta. Am incredere ca si aceasta noua asociere va aduce satisfactii ambelor parti. Doresc mult succes echipelor Academiei si bineinteles antrenorului Hagi si clubului FC Viitorul”, a declarat Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group

MINI Pacem Gheorghe Hagi Edition a fost personalizat cu numele marelui fotbalist si cu numarul de tricou sub care acesta a devenit celebru: 10. Exemplarul oferit astazi, 3 decembrie, va fi primul dintr-o editie limitata de 10 unitati. Clientii pot comanda editii ulterioare ale acestui model sub forma unui pachet de personalizare care integreaza o caroserie vopsita in nuanta Albastru Starlight, un branding special cu numarul 10 si o placuta cu semnatura fotbalistului roman si a numarul de identificare al exemplarului respectiv.

Adaugă un comentariu