Ministerul Apărării Naționale a recepționat un nou lor de SUV-uri Dacia Duster.

Dacia a livrat un lot de 74 de vehicule Dacia Duster către Ministerul Apărării Naționale. Ceremonia de predare a vehiculelor a avut loc la sediul Brigăzii 122 Logistice „Muntenia’ din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, în prezența lui Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naţionale şi a lui Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

Vehiculele livrate sunt destinate misiunilor de Poliție Militară, precum şi participării personalului MAPN la exerciții şi activități de instruire. Este vorba de vehicule Dacia Duster 4×4, cu motorizare Blue dCi 115CP, beneficiind de o schemă de culori de tip mozaic, aplicată pe toată suprafața caroseriei, printr-un proces tehnologic desfășurat integral în uzină – o premieră ca procedeu de vopsire industrial.

În plus, vehiculele au fost adaptate special pentru a răspunde exigențelor unor misiuni desfășurate în cele mai dificile condiții, cu elemente de protecție şi cu dotări specifice.

„Pentru noi, colaborarea cu MAPN reprezintă cea mai importantă confirmare a atributelor de robustețe şi fiabilitate ale modelului Dacia Duster. Sper că militarii care vor utiliza noile vehicule vor descoperi în acestea tovarășe de drum de încredere în misiunile pe care le vor îndeplini – indiferent de anotimp şi de starea șoselelor – în cele mai dificile situații!’, a declarat Mihai BORDEANU, Director General Dacia.

În perioada 2015-2021, Dacia a livrat Ministerului Apărării Naționale un număr de 886 vehicule Dacia Duster.

Adaugă un comentariu