Model aniversar: Mercedes-Benz AMG GT3 Edition 50

În acest an divizia sport a companiei Mercedes-Benz împlinește 50 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment compania germană a pregătit un cadou inedit în ton cu valențele sportive care le-au adus faima: o serie limitată denumită AMG GT3 Edition 50 preparată pentru curse.

Pentru cele cinci exemplare Mercedes-Benz AMG GT3 Edition 50 care vor fi produse s-a folosit în premieră pentru divizia sport o nouă culoare și vor fi marcate cu un logo special: “50 YEARS OF DRIVING PERFORMANCE”. S-a folosit din plin fibra de carbon pentru elementele aerodinamice – grile, praguri, difuzoare de aer. AMG GT3 Edition 50 a fost dotat și cu un eleron masiv care a fost inscripționat cu logo-ul “50 YEARS AMG”.

Interiorul unui Mercedes-Benz AMG GT3 Edition 50 păstrează în detaliu specificațiile unei mașini de curse pregătite să evolueze pe Nürburgring și va purta elemente distinctive care vor accentua faptul ca este vorba despre o ediție limitată.

Motorul acestei ediții limitate Mercedes-Benz AMG GT3 Edition 50 derivă din modelul de curse GT3 și este un v8 de 6.2 litri.

Citește și Viitorul Mercedes-AMG A45 promite peste 400 CP

Adaugă un comentariu