Un fel nuanțat de a spune: situație din ce în ce mai albastră pentru Jandarmerie, dotată de-acum cu Peugeot 3008 Plug-in Hybrid.

La finalul lunii ianuarie, Ministerul de Interne francez a luat în primire primul contingent de 395 de automobile Peugeot 3008 Plug-in Hybrid. Aceste noi livrări demonstrează că automobilele Peuegot 3008 Plug-in Hybrid corespund cerințelor unei organizații foarte exigente în privința fiabilității și a performanțelor.

În plus, datorită specificulul tehnic, noile vehicule ale Jandarmeriei vor ajuta nu numai la păstrarea curățeniei sociale îm cadrul comunităților locale, ci și la cea a mediului ambiant. Această achiziție se înscrie în demersurile de electrificare a flotei și dorința de a o dota cu vehicule fabricate în Franța, care oferă cel mai bun nivel de performanță. Cu o putere totală a sistemului de propulsie cotată la 225 CP, un cuplu de 360 Nm și posibilitatea de a desfășura patrulări auto „discrete' în regim electric, modelele Peugeot 3008 Plug-in Hybrid, având șinia de echipare Allure, intrate dotarea Jandarmeriei reprezintă o evoluție importantă pentru vehiculele de intervenție.

Vehiculele destinate Ministerului de Interne francez sunt asamblate la fabrica Stellantis din Sochaux și modificate de carosierul EGP din Hordain, partener al Grupului pentru toate vehiculele cu configurații speciale. Pentru primul trimestru al anului 2022 sunt deja planificate și alte livrări vizând Jandarmeria și Poliția Națională Franceză.

Adaugă un comentariu

Articole similare