Motociclistul-poliţist care a bătut trei bărbaţi în trafic și-a explicat gestul: “M-au lovit cu o crosă de golf în cap”

Pe data 12 august 2017, trei cetăţeni de etnie romă au şicanat în trafic un motociclist în apropiere de Brașov. Aceștia au încercat să-l lovească cu bâtele, fără să știe că motociclistul era polițist.

La mai bine de jumătate de an de la incident, motociclistul care lucrează la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în gale K1, a povestit ce s-a întâmplat de fapt după ce avocatul Narcis Sofianu a declarat că mai mulţi poliţişti i-ar fi sugerat acestuia să nu depună plângere împotriva celor trei agresori, întrucât aceștia s-ar putea răzbuna.

Un bărbat s-a luat la bătaie cu două femei în urma unei dispute în trafic! Cine a triumfat? | VIDEO

Ploaie de pumni în traficul din București. Un șofer nervos a snopit în bătaie un alt coleg de trafic

„M-au lovit cu crosa de golf peste casca de motociclist’, a povestit pentru adevarul.ro motociclistul despre felul în care a început incidentul de la Brașov.

Acesta a adăugat că a depus plângere împotriva agresorilor: “Nu am fost să depun plângerea până nu mi-a fost eliberat certificatul de la Medicină Legală. Cum mi-a fost eliberat acest certificat, a doua zi am şi depus plângerea. Iar acest certificat a fost eliberat mai târziu deoarece am suferit nişte intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident. Plângerea a fost depusă în termenul legal al celor 90 de zile”.

Incident în trafic. Doi bărbați, luați la bătaie de o femeie, după ce vor să fure dintr-o mașină | VIDEO

În urma incidentului, cei trei romi s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

    Între toate, bine că motociclistul a fost dibace și a avut casca pe cap, și că are sînge în instalație și a făcut plîngere penală împotriva țiganilor. felicitări.
    Crosa de golf a fost folosită de țigani ca armă albă…

Adaugă un comentariu

Articole similare