VIDEO – Cine este motociclistul care a bătut trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic

UPDATE: Cine este motociclistul care a bătut măr trei bărbaţi aflaţi într-un BMW, după ce l-au şicanat în trafic

Polițistul care a devenit faimos după ce a bătut trei bărbați de etnie romă după o șicanare în trafic are un CV impresionat.

Bărbatul este un fost luptător în Forțele Speciale ale Poliției Române și fost ofițer de pază și protecție la Tribunalul de la Haga. În prezent, ocupă funcția de agent-șef adjunct la secţia rurală Albeştii de Argeș.

Citește și

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

MARE ATENȚIE! Nimeni nu-ți spune asta despre MAȘINILE DIN GERMANIA!

Din 2008 până în 2016 a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul internaíonal de la Haga, post ocupat prin concurs’, a declarat, pentru Adevărul, agentul şef de poliţie Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

În perioada în care a lucrat la Tribunalul Penal Internaţional de la Haga, a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit în deplasări judecătorii Curţii Penale Internaţionale.


Trei cetăţeni de etnie romă, care au şicanat şi au vrut să bată cu bâtele un motociclist în trafic pe drumul Curtea de Argeş – Piteşti. Din păcate pentru ei, motociclistul era luptător de K1.

Conflictul a început după ce motociclistul a fost șicanat în trafic de mașina marca BMW a celor trei bărbați. Aceștia au oprit să-i dea bărbatului o lecție, fără să știe că acesta a lucrat la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în galele de K1.

Citește și 

ANAF scoate la vânzare mașini: de la Dacia Logan la BMW X5

Care este prețul litrului de benzină sau motorină înainte de taxe

Se complică examenul pentru permisul auto. O nouă probă pentru viitorii şoferi

Țara cu cea mai ieftină benzină din lume

La intrarea în comuna Bascov, lângă Piteşti, romii l-au blocat, i-au pus maşina în faţă, iar poliţistul a căzut cu motocicleta, moment în care şi-a rupt un deget. Cei trei bărbaţi au coborât din maşină cu bâte pentru a-l lua la bătaie, însă doi dintre ei au fost bătuţi măr, iar al treilea a fugit, fiind prins în cele din urmă. Toţi agresorii au ajuns ulterior la spital.

Fost agent de la SPIR (Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă), poliţistul este cunoscut ca practicant de arte marţiale şi luptător în competiţii de tip K1.

 

    luati-le bmw-ul says:

    Arma crimei trebuie confiscata. Luati-le bmw-ul si platiti spitalyl ptr tratamentul cocalarilor si platiti politistului motociclist daune fizice si morale. Bagati cocalarii la munca in minele de uraniu fara echipament de protectie. Acesti nemernici nu au ce cauta la volan pe soselele tarii. Va dati seama ce i s-ar fi intamplat unui om obisnuit care nu ar fi fost antrenat in lupta corp la corp? De-aia e bine sa existe legi de permitere a armelor de foc ptr oamenii fara cazier. Nici o cioara nu fuge mai iute ca glontul. Un cocalar ciuruit e un bun si respectuos conducator auto. Ber Reta

    Yo says:

    Să rămână “ciori” pe pământ atâtea câte am botezat eu…

    Valencio says:

    Inca o dovada despre comportamentul antisocial si agresivitatea rromilor sau mai popular,tiganilor. Numai ca in cazul asta coloratii au luat-o pe spinare,asa ca o mica lectie de viata 🙂

    Tudor says:

    Și primesc și ajutor social?

    Megale says:

    La ocne cu ei . Caci munca -nema

Adaugă un comentariu