Posibila mutare a lui Cristiano Ronaldo la Juventus supără angajații Fiat din Italia

Zvonurile despre posibilul transfer al lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus au supărat angajații Fiat din Italia.

Cristiano Ronaldo, Bugatti şi un pilot care a câştigat Le Mans: punem acest clip la loc de cinste!

Lucrătorii de la Fiat sunt supărați din cauza faptului că grupul Fiat Chrysler Automobiles cheltuie anual 26,5 milioane de euro pentru sponsorizarea echipei Juventus, pe lângă alte 100 de milioane de euro pe alte sponsorizări. Potrivit as.com, lui Cristiano Ronaldo i s-a propus un salariu anual de 30 de milioane de euro la Juventus. Pe lângă această sumă, Real Madrid ar urma să primească 100 de milioane de euro pentru a accepta transferul lui CR7.

Mașină de campion: Ronaldo și-a cumpărat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Atacantul de la Real Madrid ar urma să fie plătit dintr-un contract de publicitate cu Fiat, sau cel puțin o mare parte din venitul său la Juventus să fie asigurat prin compania italiană. Această situație îi supără pe angajații Fiat din Italia, care au declarat că nu au primit o mărire de salariu de zece ani.

Un fotbalist de la Real Madrid a plătit 4.000 de euro să ia permisul

Angajații Fiat au estimat că ar putea primi 200 de euro în plus la salariu pentru suma pe care familia Agnelii, acționar majoritar atât la Juventus, cât și la grupul Fiat Chrysler Automobiles, ar intenționa să o plătească pentru a-l aduce pe Ronaldo la echipa din Torino.

Audi a inmanat o flota de automobile noi jucatorilor de la Real Madrid

Transferul lui Ronaldo nu este primul care i-a supărat pe angajații Fiat, aceștia fiind deja tulburați după costurile transferului lui Higuain la Juve. Inițial, zvonurile anunțau un preț de 220 de milioane de euro pentru golgheterul portughez, însă alte publicații din Spania au revenit cu informații noi, care anunță o sumă mai mică.

Arturo Vidal, vedeta lui Juventus Torino și a naționalei statului Chile, și-a făcut praf Ferrariul 458 Italia

Aparent, echipa de pe Santiago Bernabeu ar accepta o sumă mai mică pentru vedeta echipei, câtă vreme acesta nu ajunge la unul dintre rivalii din La Liga. În orice caz, Juventus ar putea să se bucure și de mai multe titluri în Seria A odată cu achiziția lui CR7, chiar dacă au deja șapte titluri consecutive în acest campionat.

Care sunt cele mai populare echipe de fotbal

Adaugă un comentariu