Nissan Ariya e „Best Electric Car 2023”. Anunuțul și decernarea distincției au avut loc la Ministerul Mediului.

Revenite la București după un road-trip inclus în sistemul de evaluare „Best Electric Car 2023', toate cele șapte mașini implicate în finala „Best Electric Car 2023' au fost astăzi expuse în fața Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Nissan Ariya s-a dovedit a fi cel mai convingător automobil din concurs, oferind o îmbinare de eficiență, performanțe, concept functional, design și spațiu generos apreciată.

Alături de reprezentanții media, membrii juriului și reprezentanții mărcilor din concurs, ministrul Barna Tánczos a luat parte la întrunirea de decernare a distincțiilor competiției „Best Electric Car'. Cu acest prilej au fost apreciate strădaniile organizatorilor competiției și a fost reiterat angajamentul politic privitor la susținerea dezvoltării electromobilității în România.

Pentru că diversitatea de caracter a automobilelor finaliste a ridicat semne de întrebare legate de evaluarea lor în virtutea unui set unic de criterii, au fost acordate mai multe distincții legate de punctele de interes majore ale fiecărui vehicul, astfel încât relevanța competiției să fie completă. Tot la acest capitol, remarcăm preocuparea mărcilor implicate privind promovarea automobilelor respective în România și regretăm absența din concurs a altor BEV-uri interesante, dar care nu au fost disponibile spre participare.

Adaugă un comentariu